Nostotyöt ja -palvelut pitkällä kokemuksella Lapissa

Kysy lisää palveluistamme

Kalottipalvelu Oy tarjoaa nostotyöt ja -palvelut luotettavasti Lapin alueella. Hoidamme kaikenlaiset nostot esimerkiksi kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille, tehtaille ja julkiselle sektorille. Otamme mielellämme vastaan sekä isommat että myös pienet nostotyöt. Yli 30 vuotta palvellut yrityksemme toteuttaa turvallisesti ja varmasti vaativatkin nostot.

Suunnittelemme työt aina tarkkaan, ja kokenut henkilökuntamme vie työn loppuun turvallisesti ja varmalla ammattitaidolla. 

Etsit sitten apua huonekalunostoihin, teollisuusnostoihin tai mihin tahansa muuhun nostoon, ota rohkeasti meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Laadukas nostokalusto

Monipuolisen kalustomme ansiosta pystymme toteuttamaan kattavasti erilaisia toimeksiantoja. Kalustoomme kuuluu kaksi nosturiautoa.

4-akselinen Volvo 92 tonnimetrin nosturilla

1

  • Varustettu jibillä

  • Lisävarusteet: ympäripyörivä miehistökori, X-Lift-nostopalkki

  • Ulottuvuus puomissa 31 metriä.

3-akselinen Volvo-nosturiauto:

2

  • Varustettu 48-tonnimetrisellä Effer-nosturilla

  • Lisävarusteet: ympäripyörivä miehistökori, X-Lift-nostopalkki

  • Puomia 21 metriä.

Nostotöistä vastaavat alan ammattilaiset. Tutustu nostopalveluiden ohella myös kuljetuskalustoomme sekä kuljetuspalveluihimme Lapin seudulla. Saat sekä kuljetukset että nostotyöt kätevästi samalta luotettavalta yritykseltä!

Lue lisää kuljetuksista

Tilaa tiimiltämme nostot laidasta laitaan

Etsitkö luotettavaa nostoyritystä huonekalunostoihin? Tarvitseeko yrityksesi apua kuorman purussa? Tilaa tällöin nostotyöt yritykseltämme! Palvelemme luotettavasti hankalissakin kohteissa ja hoidamme kaikenlaiset nostot, aina pienistä töistä haastaviin nostoihin. Myös raskas ja arvokas tavara nousee avullamme ongelmitta. Suunnittelemme kaikki työmme aina huolella etukäteen, jotta itse työt sujuvat turvallisesti loppuun asti. 


Jos tarvitset noston lisäksi tavaran kuljetusta, saat meiltä koko palvelupaketin. Kun esimerkiksi purettu tavara on vietävä uuteen kohteeseen, voit tilata kuljetuksen meiltä. Hoidamme työtehtävät alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. 

Hinta-arvion nostotyöstä ja muista palveluistamme saat kätevimmin soittamalla. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman ripeästi.

Hoidamme nostotyöt ja -palvelut laidasta laitaan vankalla osaamisella Lapissa. Luota pitkän linjan nostoyritykseen ja ota yhteyttä!

Yhteydenotto