Täsmälliset kuljetuspalvelut Lapista koko Suomeen

Kysy lisää palveluistamme

Etsitkö luotettavaa kuljetusyritystä Lapista? Kalottipalvelu Oy tarjoaa kuljetuspalvelut yrityksille, yksityisille asiakkaille sekä kunnille ja kaupungeille Lapin alueella. Tarpeen mukaan teemme kuljetuksia myös muualle Suomeen. Kuljetamme kaikenlaista tavaraa työkoneista ja rakennustavarasta kevyempään tavaraan. Oli lastisi pieni tai suuri, kysy meiltä tarjous työstä. Takaamme täsmällisen ja luotettavan kuljetuspalvelun.

Kuljetuspalveluiden ohella hoidamme kokemuksella ja turvallisesti myös pienet sekä suuret nostotyöt. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus kuljetuksista ja nostotöistä, ja tarjoamme kaikille asiakkaillemme yksilöllisen palvelun. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Kattava kuljetuskalusto

Kuljetuskalustoomme kuuluu:

3

  • 4-akselinen auto: 12,6 m pitkä, kannellinen avokärry. Kantavuus 27 tonnia, merikonttilukot, tolpat ja vaihtolavakisko-ohjaimet.

  • 3-akselinen koukkuvaihtolava-auto: Volvo FM12, erilaisia lavavaihtoehtoja.

Tarjoamme myös saattovalvontapalvelun esimerkiksi leveille kuljetuksille ja muille erityiskuljetuksille.


Mikäli haluat lisätietoa kalustostamme, ota rohkeasti yhteyttä. Kerro kuljetustarpeistasi – me selvitämme, soveltuuko kalustomme kyseiseen työhön. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti kaikenlaisissa kuljetuksissa.

Tilaa nosto ja kuljetus kätevänä pakettina

Kuljetusten ohella hoidamme sujuvasti ja varmasti myös erilaiset nostotyöt, kuten lastien purkamiset ja huonekalujen nostot. Mikäli tarvitset sekä kuljetusta että nostoa, voit tilata meiltä kätevän palvelupaketin. Hoidamme kummatkin työt täsmällisesti ja turvallisesti. 

Pyydä tarjous! Saatamme kuormasi määränpäähän tarkasti suunnitelmien mukaan niin, etteivät aikataulusi kärsi viivästyneistä kuljetuksista. Täsmällisyys on yksi toimintamme peruspilareista!

Ammattitaitoiset kuljettajamme käsittelevät kuljetettavaa lastia huolellisesti ja varovasti. Mikäli mietit, istuvatko nouto- ja kuljetuspalvelumme budjettiisi, soita ja pyydä tarjous. Hintamme ovat kilpailukykyiset. Annamme lisätietoa palveluistamme sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Tarjoamme sujuvat kuljetuspalvelut Lapista tarvittaessa koko Suomen alueelle. Tilaa kuljetus tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä